Select Financial Services Oy

Select Financial on kasvu- ja asiantuntijayrittäjän kokonaisvaltainen taloushallinnon kumppani. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, mutta palvelemme sähköisten työkalujen avulla asiakkaita myös muualta Suomesta.

Taloushallinnon kumppani

Me emme tarjoa vain lakisääteistä kirjanpitoa, vaan olemme mukana tekemässä tuloksellista liiketoimintaa asiakkaidemme kanssa. Luomme jokaiselle asiakkaallemme sopivan prosessin, jonka pohjalta teemme yhteistyötä. Asiakkaidemme menestys on meidän menestyksemme.

Selkeä kuva taloudestasi

Asiakkaamme saavat käyttöönsä alan parhaat digitaaliset taloushallinnon työkalut, jotka tuottavat tarkkaa ja reaaliaikaista dataa, jonka avulla saa selkeän kuvan yrityksen taloudesta. Räätälöimme asiakkaallemme sopivat raportit, joiden tuottama tieto antaa pohjan ja luottamusta hyvien liiketoimintaratkaisujen tekemiseen.

Parempia liiketoimintapäätöksiä

Oikean ja ajankohtaisen datan avulla asiantuntijamme auttavat hyödyntämään liiketoiminnan koko potentiaalin. Voimme minimoida kustannuksia, optimoida kassavirtaa ja välttää verotuksen sudenkuopat, jolloin liiketoiminta pyörii jouhevasti.

Nopeampaa kasvua

Kvantitatiivisen datan ja toimialaosaamisen pohjalta voimme etsiä uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen. Pystymme auttamaan hinnoitteluun liittyvissä päätöksissä ja varmistamaan, ettei asiakkailtamme jää mitään laskuttamatta.

Ei pelkkää kirjanpitoa

Kirjanpidon ja taloushallinnon lisäksi autamme kokonaisvaltaisesti liiketoiminnan kehittämisessä. Laajan osaamisen pohjalta voimme auttaa muun muassa regulaation kanssa ja hyvästä kontaktiverkostostamme löytyy osaaminen kaikkiin haasteisiin, joita yrityksesi voi kohdata.

Lisätietoja: https://selectfinancial.fi/

Tilitoimiston erityisosaaminen

Palvelukielet

Suomi Englanti Ruotsi

Yhtiökoko

Pienet Mikrot

Yhtiömuodot

Yksityinen osakeyhtiö Asunto-osakeyhtiö Toiminimi

Toimiala

Informaatio ja viestintä Kiinteistöalan toiminta Kuljetusliike­toiminta Majoitus- ja ravitsemistoiminta Palveluliiketoiminta Rakentaminen Teollisuus Terveys- ja sosiaalipalvelut

Palvelutarjonta

ALV-laskelmat, ilmoitukset verottajalle ja tilinpäätökset Henkilöstöhallinnon palvelut Kansainvälistymispalvelut Kriisiyritysten hallinta Lakisääteinen kirjanpito Liiketoiminnan kehittämispalvelut (esim. verosuunnittelu) Maksatuspalvelut Myyntilaskuihin liittyvät palvelut Ostolaskuihin liittyvät palvelut Palkkahallinnon palvelut Sisäinen laskenta Talouskonsultointi (esim. tunnuslukujen tulkitseminen, budjetointi ja ennusteet) Talouspäällikköpalvelut Ulkoinen laskenta Ulkomaankauppa ja siihen liittyvä konsultointi Yrityksen elinkaarenhallinta (esim. yrityksen perustamispalvelut)

Yhteystiedot

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Hki

Yhteydenotto­pyyntö tili­toimistoon

Toivon yhteydenottoa: