Satalaskenta Oy

Satalaskenta Oy on vuonna 1978 perustettu auktorisoitu tilitoimisto, kokenut kumppani, joka tarjoaa laadukkaita taloushallinnon palveluja sekä tukitoimintoja yrityksen johdolle.

Satalaskenta Oy käyttää moderneja taloushallinnon työkaluja ja tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden myös sähköiseen taloushallinnon hoitamiseen. Tarvittaessa Satalaskenta Oy räätälöi juuri sinun yrityksellesi sopivan tämän päivän palvelupaketin.
Säästät rahaa, aikaa ja tarvitsemasi tieto on helposti saatavilla – missä ja milloin tahansa.

Satalaskenta Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen sekä sertifioitu Procountor- ja NetTikon-jälleenmyyjä.

Lisätietoja: http://satalaskenta.fi/

Tilitoimiston erityisosaaminen

Palvelukielet

Suomi Englanti

Yhtiökoko

Keskikokoiset Pienet Mikrot

Yhtiömuodot

Yksityinen osakeyhtiö Asunto-osakeyhtiö Osuuskunta Kommandiittiyhtiö Avoin yhtiö Toiminimi Järjestöt ja yhdistykset

Toimiala

Informaatio ja viestintä Kiinteistöalan toiminta Kuljetusliike­toiminta Majoitus- ja ravitsemistoiminta Palveluliiketoiminta Rakentaminen Teollisuus Terveys- ja sosiaalipalvelut

Palvelutarjonta

ALV-laskelmat, ilmoitukset verottajalle ja tilinpäätökset Konserneihin liittyvät palvelut Lakisääteinen kirjanpito Liiketoiminnan kehittämispalvelut (esim. verosuunnittelu) Maksatuspalvelut Myyntilaskuihin liittyvät palvelut Ostolaskuihin liittyvät palvelut Palkkahallinnon palvelut Sisäinen laskenta Talouskonsultointi (esim. tunnuslukujen tulkitseminen, budjetointi ja ennusteet) Talouspäällikköpalvelut Ulkoinen laskenta Ulkomaankauppa ja siihen liittyvä konsultointi Yrityksen elinkaarenhallinta (esim. yrityksen perustamispalvelut)

Yhteystiedot

Yrjönkatu 22 B
(3. krs), 28100 Pori

Yhteydenotto­pyyntö tili­toimistoon

Toivon yhteydenottoa: