Satakunnan Yritystili Oy

Satakunnan Yritystili Oy on Satakunnan alueella toimiva auktorisoitu tilitoimisto, jonka omistaa Satakunnan Yrittäjät ry. Hoidamme Satakunnan Yrittäjien tili-, vero- ja työsuhdeneuvontaa ja palvelemme asiakkaitamme kaikissa taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä.  Toimimme pääasiassa Satakunnan alueella, mutta palvelemme asiakkaita myös ympäri Suomea. Toimipisteemme sijaitsevat Porissa ja Noormarkussa.

Lisätietoja: https://www.satakunnanyritystili.fi/

Tilitoimiston erityisosaaminen

Yhtiökoko

Keskikokoiset Pienet Mikrot

Yhtiömuodot

Yksityinen osakeyhtiö Asunto-osakeyhtiö Osuuskunta Kommandiittiyhtiö Avoin yhtiö Toiminimi Järjestöt ja yhdistykset

Toimiala

Informaatio ja viestintä Julkinen hallinto Kansainvälisten organisaatioiden ja toimielinten toiminta Kiinteistöalan toiminta Kuljetusliike­toiminta Maa-, metsä- ja kalatalous Majoitus- ja ravitsemistoiminta Palveluliiketoiminta Rahoitus- ja vakuutustoiminta Rakentaminen Teollisuus Terveys- ja sosiaalipalvelut

Palvelutarjonta

ALV-laskelmat, ilmoitukset verottajalle ja tilinpäätökset Henkilöstöhallinnon palvelut Kriisiyritysten hallinta Lakisääteinen kirjanpito Liiketoiminnan kehittämispalvelut (esim. verosuunnittelu) Maksatuspalvelut Myyntilaskuihin liittyvät palvelut Ostolaskuihin liittyvät palvelut Palkkahallinnon palvelut Talouskonsultointi (esim. tunnuslukujen tulkitseminen, budjetointi ja ennusteet) Ulkoinen laskenta Ulkomaankauppa ja siihen liittyvä konsultointi Yrityksen elinkaarenhallinta (esim. yrityksen perustamispalvelut)

Yhteystiedot

Satakunnan Yritystili
Isolinnankatu 24
28100 Pori

Yhteyshenkilö:
Miia Hietanen
Sähköposti:
[email protected]
Puhelinnumero:
050 312 9306

 

Yhteydenotto­pyyntö tili­toimistoon

Toivon yhteydenottoa: