OP Koti Kiteen Seutu Oy LKV

Kiteen Seudun OP-Kiinteistökeskus Oy on yrittäjän luotettava ja turvallinen yhteistyökumppani. Henkilökuntamme koostuu seitsemästä alan ammattilaisesta.

Pitkän kokemuksen tuoma taloushallinnon osaaminen ja jatkuva koulutus varmistaa yrityksenne kokonaisvaltaisen palvelun eri tilanteissa. Lähes puolet henkilöstöstämme on kouluttautunut KLT-kirjanpitäjiksi ja henkilöstössämme löytyy myös PHT-tutkinto.

Kokomme ansiosta olemme varma toimija yllättävissä tilanteissa, mutta olemme myös joustavia vastaamaan yrityksenne tarpeisiin. Nykyaikaisten järjestelmien ansiosta palvelemme yritystä paikasta riippumatta.

Tilitoimiston erityisosaaminen

Palvelukielet

Suomi

Yhtiökoko

Suuret Keskikokoiset Pienet Mikrot

Yhtiömuodot

Yksityinen osakeyhtiö Asunto-osakeyhtiö Osuuskunta Kommandiittiyhtiö Avoin yhtiö Toiminimi Järjestöt ja yhdistykset

Toimiala

Informaatio ja viestintä Julkinen hallinto Kiinteistöalan toiminta Kuljetusliike­toiminta Maa-, metsä- ja kalatalous Majoitus- ja ravitsemistoiminta Palveluliiketoiminta Rakentaminen Teollisuus Terveys- ja sosiaalipalvelut

Palvelutarjonta

ALV-laskelmat, ilmoitukset verottajalle ja tilinpäätökset Henkilöstöhallinnon palvelut Konserneihin liittyvät palvelut Lakisääteinen kirjanpito Liiketoiminnan kehittämispalvelut (esim. verosuunnittelu) Maksatuspalvelut Myyntilaskuihin liittyvät palvelut Ostolaskuihin liittyvät palvelut Palkkahallinnon palvelut Sisäinen laskenta Talouskonsultointi (esim. tunnuslukujen tulkitseminen, budjetointi ja ennusteet) Talouspäällikköpalvelut Ulkoinen laskenta Yrityksen elinkaarenhallinta (esim. yrityksen perustamispalvelut)

Yhteystiedot

Yhteydenotto­pyyntö tili­toimistoon

Toivon yhteydenottoa: