Bullet Taloushallinto Oy

Me Bulletin yrittäjät olemme syntyneet sähköiseen maailmaan. Haluamme edesauttaa yrityksiä kehittämään omia taloushallinnon prosessejaan paremmiksi ja ketterämmiksi sähköisen taloushallinnon sekä automaation avulla. Haluamme olla teidän yrityksenne talousasiantuntija ja apuna talouden hallinnassa. Ylläpidämme ja kehitämme myös omaa osaamistamme jatkuvasti.

Olemme räätälöineet palvelumme pienille- ja keskisuurille yrityksille. Erikoistumisalaamme ovat osakeyhtiöiden, toiminimien sekä osuuskuntien kirjanpito. Vahvaa osaamista löytyy myös henkilöstövuokrausyritysten palkanlaskennasta, laskutuksesta sekä katelaskennasta.

Bullet – luodinkestävää taloushallintoa

Lue lisää: www.bullet.fi

Tilitoimiston erityisosaaminen

Palvelukielet

Suomi Englanti Ruotsi Espanja

Yhtiökoko

Keskikokoiset Pienet Mikrot

Yhtiömuodot

Yksityinen osakeyhtiö Asunto-osakeyhtiö Osuuskunta Kommandiittiyhtiö Avoin yhtiö Toiminimi

Toimiala

Informaatio ja viestintä Kansainvälisten organisaatioiden ja toimielinten toiminta Kiinteistöalan toiminta Kuljetusliike­toiminta Majoitus- ja ravitsemistoiminta Palveluliiketoiminta Rakentaminen Teollisuus Terveys- ja sosiaalipalvelut

Palvelutarjonta

ALV-laskelmat, ilmoitukset verottajalle ja tilinpäätökset Henkilöstöhallinnon palvelut Kansainvälistymispalvelut Konserneihin liittyvät palvelut Kriisiyritysten hallinta Lakisääteinen kirjanpito Liiketoiminnan kehittämispalvelut (esim. verosuunnittelu) Maksatuspalvelut Myyntilaskuihin liittyvät palvelut Ostolaskuihin liittyvät palvelut Palkkahallinnon palvelut Sisäinen laskenta Talouskonsultointi (esim. tunnuslukujen tulkitseminen, budjetointi ja ennusteet) Talouspäällikköpalvelut Ulkoinen laskenta Ulkomaankauppa ja siihen liittyvä konsultointi Yrityksen elinkaarenhallinta (esim. yrityksen perustamispalvelut)

Yhteystiedot

Bullet Taloushallinto Oy

Näsilinnankatu 23
33210 Tampere

[email protected]
Puhelin: 040 849 7176

Yhteyshenkilö: Taina Pelkonen
Sähköposti: [email protected]

Yhteyshenkilö: Susanna Kallio
Sähköposti: [email protected]

Yhteydenotto­pyyntö tili­toimistoon

Toivon yhteydenottoa: