Annan Tilitoimisto Oy

Annan Tilitoimisto on perustettu vuonna 1995. Vuosien kuluessa yrityksen toiminta on laajentunut ja monipuolistunut. Asiantuntevaan ja palvelevaan henkilökuntaamme kuuluu yrittäjän lisäksi 8 työntekijää.

Asiakkainamme on toiminimiä, henkilöyhtiöitä, osakeyhtiöitä, maatalousyrittäjiä, osuuskuntia, yhdistyksiä ja asunto-osakeyhtiöitä sekä yksityishenkilöitä, jotka tarvitsevat apua missä tahansa taloushallinnon osa-alueella. Meiltä löytyy kokemusta monien eri toimialojen taloushallinnosta.

Lisätietoja: www.annantilitoimisto.fi

Tilitoimiston erityisosaaminen

Palvelukielet

Suomi Englanti

Yhtiökoko

Pienet Mikrot

Yhtiömuodot

Yksityinen osakeyhtiö Asunto-osakeyhtiö Osuuskunta Kommandiittiyhtiö Avoin yhtiö Toiminimi Järjestöt ja yhdistykset

Toimiala

Informaatio ja viestintä Julkinen hallinto Kansainvälisten organisaatioiden ja toimielinten toiminta Kiinteistöalan toiminta Kuljetusliike­toiminta Maa-, metsä- ja kalatalous Majoitus- ja ravitsemistoiminta Palveluliiketoiminta Rakentaminen Teollisuus Terveys- ja sosiaalipalvelut

Palvelutarjonta

ALV-laskelmat, ilmoitukset verottajalle ja tilinpäätökset Konserneihin liittyvät palvelut Lakisääteinen kirjanpito Liiketoiminnan kehittämispalvelut (esim. verosuunnittelu) Maksatuspalvelut Myyntilaskuihin liittyvät palvelut Ostolaskuihin liittyvät palvelut Palkkahallinnon palvelut Sisäinen laskenta Talouskonsultointi (esim. tunnuslukujen tulkitseminen, budjetointi ja ennusteet) Ulkoinen laskenta Yrityksen elinkaarenhallinta (esim. yrityksen perustamispalvelut)

Yhteystiedot

Annan Tilitoimisto Oy
Eerontie 7
23310 Taivassalo

Yhteyshenkilö: Anna Nieminen
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelinnumero: 02-8484400

Yhteydenotto­pyyntö tili­toimistoon

Toivon yhteydenottoa: