Accountor Pori

Olemme Pohjois-Euroopan johtava talous- ja palkkahallintopalvelujen osaaja, joka palvelee yli 100 000 asiakasyritystään yli 2300 asiantuntijan voimin seitsemässä eri maassa. Suomessa Accountorilla on yli tuhat talousalan osaajaa ja liki 30 erikokoista toimistoa ympäri maan – toimimme paikallisesti siellä, missä asiakkaammekin ovat. Olitpa yksinyrittäjä tai suuryrityksen edustaja me voimme auttaa.
Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa kirjanpito, viranomaisraportoinnit, myyntilaskujen hallinta, ostolaskujen käsittely, palkanlaskenta sekä matka- ja kululaskutus.

Lisätietoja: www.accountor.com/fi/finland/toimisto/tilitoimisto-pori

Tilitoimiston erityisosaaminen

Palvelukielet

Suomi Englanti Ruotsi

Yhtiökoko

Suuret Keskikokoiset Pienet Mikrot

Yhtiömuodot

Yksityinen osakeyhtiö Julkinen osakeyhtiö Asunto-osakeyhtiö Osuuskunta Kommandiittiyhtiö Avoin yhtiö Toiminimi Järjestöt ja yhdistykset

Toimiala

Informaatio ja viestintä Julkinen hallinto Kansainvälisten organisaatioiden ja toimielinten toiminta Kiinteistöalan toiminta Kuljetusliike­toiminta Maa-, metsä- ja kalatalous Majoitus- ja ravitsemistoiminta Palveluliiketoiminta Rahoitus- ja vakuutustoiminta Rakentaminen Teollisuus Terveys- ja sosiaalipalvelut

Palvelutarjonta

ALV-laskelmat, ilmoitukset verottajalle ja tilinpäätökset Henkilöstöhallinnon palvelut Juridiset palvelut Kansainvälistymispalvelut Konserneihin liittyvät palvelut Kriisiyritysten hallinta Lakisääteinen kirjanpito Liiketoiminnan kehittämispalvelut (esim. verosuunnittelu) Maksatuspalvelut Myyntilaskuihin liittyvät palvelut Ostolaskuihin liittyvät palvelut Palkkahallinnon palvelut Sisäinen laskenta Talouskonsultointi (esim. tunnuslukujen tulkitseminen, budjetointi ja ennusteet) Talouspäällikköpalvelut Ulkoinen laskenta Ulkomaankauppa ja siihen liittyvä konsultointi Yrityksen elinkaarenhallinta (esim. yrityksen perustamispalvelut)

Yhteystiedot

Accountor Pori
Siltapuistokatu 14
28100 Pori

Yhteyshenkilö:
Siltapuistokatu 14, 28100 Pori
Ville Lindgren, [email protected], 040 505 2479

Yhteydenotto­pyyntö tili­toimistoon

Toivon yhteydenottoa: